kanin avel

Idag ska jag köpa en till kanin ska satsa på kanin avel :D wiiii kul haha.
Har en hona men ska köpa en kanin hane idag han är sjukt söt faktiskt.

trött;(

Har sovit sjukt dåligt i 2 dar sen har de varit mycket bråk me pojkvännen o allting så har inte haft någon lust att blogga, men nu lär ja nog börja igen tror ja, men nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på film med Sebastian(pojkvännen) och min lilla älskling Tara.

hemma igen

 jag och en polares kompis :P

 jag och tjejerna :)




Så där ja nu är jag hemma från några kompisar vi kollade på film och larvade oss bara, de är nog de bästa jag är bra på haha.

En dålig vana jag har nu när de är jul o på julen äter ja verkligen mycket haha inte mer än dom flesta men mycket för mig liksom, så efter julen brukar jag ha gått upp 1-3 kg.
Så från idag tills några veckor ska ja bara äta gröt,ägg,hårtbröd,frukt och grönsaker och soppa för att gå ner några kg för vet ju att ja går upp dom där kg sen.


Så idag köpte ja lite frukt grönsaker o sånt



Seg dag




Ohhh va seg ja känner mig idag känner bara att jag vill ligga i sängen/soffan och bara mysa för mig själv och smsa lite. Så tog en dusch för ca 1 timme sen och när ja duschade klart satte ja bara på min myströja haha ja som ni ser på bilden :D
Så orkar inte fixa någon "riktig" middag så ska bara steka lite grönsaker och krydda de, nyttigt och änkelt.

Julklappstips #7 - Till pojkvännen

Nu vet inte jag vad ni föredrar för typ, men personligen så gillar jag en kille som tycker om att ta hand om sig själv och sitt utseende. Han behöver absolut inte vara lika galet intresserad av allt som har med skönhet att göra som mig. Men - håret får han gärna fixa och trixa med.



Därför var min första tanke när det gäller pojkväns-julklapp en riktigt bra hårvårdsprodukt. Det är svårt för mig att ge ett säkert tips inom det här området, jag kan ju liksom inte testa killprodukter själv - MEN jag älskar Redkens hårvård skarpt så jag kan inte tänka mig att deras Urban Experiment 4 - Grit Wax är dåligt på något sätt - tvärtom!


 

Vaxet ska skapa en rough look, sådär lagom nonchalant men ändå fixat med stark hållbarhet. Urban Experiment är perfekt för dig som vill få pojkvännen sexigt rufsig!


Bilder från igår

Vaknade typ nästan nyss va uppe hela natten somnade inte först 6 på morgonen. Men nu är ja vaken och pigg.
Och igår va ja självklart me världens bästa tjej.

















:)

 En bild på mig o min sötnos :D

 

Kom nyss hem från min snygging o en tjejkompis, så nu är jag bara inne lite på kamrat.com och chattar lite och camar lite me några boys på msn rätt skönt att bara ta de lugnt ibland.
Men nu ska ja fixa lite middag till mig och Tara och sen dra till snyggingen Sebastian.


godmorgon




Har typ nyss vaknat så har inte hunnit göra så mycket har bara smsat lite med min snygging Sebastian;) liksom rawr på honom.
Men nu måste ja ut me Tara. Puzzhej.

Juklappstips #5 - Till svärmor


Cowshed, som säljer alla möjliga produkter inom hudvård, hårvård och välmående i allmänhet, har väldigt söta doftljus. Mixed Candle Set innehåller 4 olika småljus i fina lyktor. Ljusen är organiska, ingredienserna återvinningsbara och innehåller inte några kemikalier, oljor eller liknande.

Har ni ingen svärmor att ge det här setet till fungerar mamma precis lika bra, eller någon annan som har en svaghet för vackra ljus. Och känner ni ingen sådan person kan jag tänka mig att ställa upp, då är det bara att skicka julklappen till mig :) Själv har ja gett detta till min farmor en gång och de var väldigt uppskattande.

Setet kostar 315 kronor

trött




Vaknade nyss och ohh va jag är trött, haha fan va lite ja upptaderade igår ett inlägg bara:o haha men var för ja va me några tjejkompisar precis hela dagen förutom när ja va på ett möte.
Men  nu ska ja nog äta lite och sen lägga mig i soffan och försöka hålla mig vaken får väl se hur de går.

hemma




Så där ja nu är ja hemma igen med lilla Tara hon bröt benet men annars mår hon toppen :). Skönt att ha henne hemma igen hon är ju min lilla älskling hihi.
Nä nu ska ja nog ge Tara lite extra god mat och kolla lite på tv och smsa med lite snyggingar.


Hahah o förresten fan vilken konstig kommentar ja fick på bloggen igår, var något me vfr härmar ja dessie? haha o den kommentaren fattar ja noll på ärligt talat.
Hennes och min blogg är ju så olika dom kan bli hon bara provocerar och spelar någon hon inte är, och jag är mig själv till 100% hon klagar på folk i sin blogg det gör inte jag och skulle aldrig göra det. Jag skriver mycket om mode och det gör inte hon, så förstår inte den kommentaren riktigt.


Dagens låt

Rätt bra låt :)  klart man älskar sverige liksom;D<3


Min nya baby!

Det finns inte många produkter från The Body Shop som jag inte älskar, när jag handlar något därifrån vet jag att jag nästan alltid blir nöjd. Men ibland kommer man över godbitar som är lite extra bra. Som Almond Oil Daily Hand & Nail Cream. Ja, jag kan inte berömma den nog helt enkelt.

Den luktar lovely och precis lagom, den är lättabsorberad - man hinner precis smörja in hela händerna när man känner att den har sjunkit in i huden och redan börjar fungera och, framför allt, mina händer är mjuka och lena i flera timmar efteråt!


Love, love, love!

Julklappstips #4 - Till någon du vill ta hand om

Julklappstips nummer 4 är till någon som du vill ta hand om - någon som ligger dig varmt om hjärtat eller helt enkelt någon som behöver stressa ner.

Lush säljer många härliga produkter, sist jag var där fastnade jag för deras söta massageoljor. Som många av deras produkter är dessa i fast form istället för flytande, eftersom det sparar konserveringsmedel och man slipper förbruka så mycket förpackningsmaterial. En annan fördel är att man slipper allt klet och kladd, något som vinner många poäng hos mig.




Fever: Påminner om 50-talets dofter - ros, jasmin och sandelträ - tillsammans med kakao- och sheasmör för att mjuka upp. 79 kronor/65g.


Each Peach: En olja med fruktigare toner av bland annnat mango, apelsin och röd grapefrukt. 79 kronor/65g.



bilder från igår

Haha jao var en rätt skön kväll igår rätt skönt att bara umgås me lite snyggingar o träffa nytt folk;).
Träffade en sjukt snygg kille o självklart fick ja hans nr ;).








Bowling

Morning :) hade en toppen kväll igår hoppas ni me hade det.
Lägger upp bilder sen, men nu måste ja fixa ordning mig ska ut o bowla me några kompisar kl 13.00.
Hörs senare.

Bye

Nä nu ska ja ut me några kompisar vi hörs imorgon :) ha en trevlig lördag.

Dagens låt

Rätt skön låt :)






ARG




Ohhh va sur jag blir, va ute med Tara för ett tag sen och när vi hade varit ute i 20 min så kom någon jävlahund framspringande till Tara o hon blev självklart glad o började vifta på svansen o hundjäveln högg tag i Tara och vägrade släppa taget o när ja blir rädd blir ja liksom helt stel så ja bara stod som någon idiot men till slut skrek jag till tjejen som hade hunden "ta bort din jävla hund från min" och hon ryckte o slet i sin hund och min hund gnällde o när hon väl fick bort sin hund var Tara helt blodig o ja började gråta o tjejen stod o sa förlåt o allt sen så åkte jag till djursjukhuset med Tara så nu ligger hon där.
O ja sitter hemma o surar o fattar inte, om sin hund är sån som hugger andra hundar ha då hunden i koppel så att inte sånt här händer.
Tara är inte spec gammal och inte alls stor hon har ju ingen chans när någon annan hund börjar bråka med henne.
Ohhh tycker så jävla synd om henne:(

Julklappstips #3 - Till Pappa




The Art of Shaving säljer 3 olika varianter av After Shave Balm, en klassisk present till pappa men som kan göras lite lyxigare genom en fin flaska och god doft. After Shave balm lugnar, återfuktar men förebygger framförallt röda, irriterade fläckar och utslag i huden.

Lavender passar normal och känslig hy medan sandelträ passar normal till torr hy. Även en oparfymerad variant finns som fungerar för alla hudtyper, men jag skulle rekommendera den till mannen som har känslig eller problemhy.
Finns för 395 kr

datorn




Ligger i soffan o nördar framför datorn bara vaknade för ca 1 timme sen.
Och idag är de lördag haha så ska nog vara me några kompisar och försöka hinna me och se Robinson ja älskar verkligen tävlingsprogram;) Så de får ja bara inte missa ju. Men nu måste ja ut me Tara ska nog gå en långpromenad har inget annat att göra:(.

Julklappstips #2 - Till bästa kompisen


Aqoalina Delicatesses är världens sötaste små förpackningar med 5 olika duschkrämer från märkets duschserie. Den finns i 2 olika utföranden, en som är mer inriktad på bäriga dofter och en med frukt- och chokladtema.

Det skadar ju inte att de 5 små flaskorna är förpackade på ett kul sätt och inte bara i en vanlig kartong. Kreativitet och vackra omslag har en speciell plats i mitt hjärta.
Och de bästa är att de bara kostar 195 kr så billigt och bra.

Julklappstips

 

Tänkte börja tips om lite Julklappstips så de kommer typ 1-3 tips varje dag för hoppningsvis

Har man typ en flickvän/kompis som gillar parfymer kan man ju alltid köpa Britney Spears Parfymen för endast 329 kr men parfymen finns inte i vanliga butiker så man får helt enkelt beställa genom nätet om man vill köpa den.


Dagens låt


Plattång för handväskan




Den här underbart söta miniplattången kommer från HH Simonsen och är designad för att passa i handväskan. Perfekt för utekvällen eller om du vill göra dig i ordning hos en vän men inte vill släpa med dig din stora plattång. Värms upp till 210 grader på 30 sekunder och har 2 meters sladd. Skapade i alla fall ha-begär hos mig.
 
Kommer i en medföljande påse och finns i färgerna lila, svart och guld. Edit: Plattången är 16 cm lång.
Var lite skeptisk till den först men den funkar lika bra som en stor plattång men de tar ju självklart längre tid eftersom den är så liten

Mott Örebro

 

 

Nä nu ska ja iväg till Örebro o köpa en hund :) wiiii kul haha.

Fattar verkligen inte hur vissa kan blogga i flera år utan att tröttna, jag har bloggat i lite mer än en vecka och börjar redan tröttna :P


Godmorgon




Morning :) äntligen fredag va ska ni göra idag da?
Själv ska ja ju köpa en till hund en jack russel :). Sen ikväll blir de nog bara en hemmakväll med hundarna och Linda så inget festande för mig idag.

Mammas pojkar



Ikväll blir de för min del bara att ligga i soffan med Tara och kolla på mammas pojkar tror jag håller på att bli sjuk. Så då är de rätt skönt att bara ta de lugnt.

En till vovve

Imorgon ska jag köpa en till hund ska bli hur kul som helst :) så Tara får en kompis haha ja iaf den kommer vara  större än henne men blir nog kul för henne iaf.

Dagens låt

I LOVE THIS SONG



Roger i bonde söker fru.




Hahah läste nyss på nätet att Roger i bonde söker fru fortfarande är oskuld inget som förvånar mig igentligen han är överdrivet blyg och seg. Men han är väl typ 40+ och fortfarande oskuld en aning sjukt tycker jag haha hoppas han förlorar den snart da.

Nagelbandsolja






Essies nagelbandsolja The Cuticle Pen. Jag älskar att den är i pennform så blir det inte för mycket olja när den ska appliceras. Dessutom har jag den alltid med mig den i handväskan och den fungerar utmärkt nagelbanden blir så perfekta.

Sara



Va ja har börjat vakna tidigt på morgonen alltså vaknade kl 6 imorse :o och då va ja hur pigg som helst så kl 8 ringde ja Sara och så har vi bara larvat oss framför kameran :) men kan vara kul de också om man har lika sjuk humor som jag har.
Och snart är de helg också hur skönt som helst tycker jag iaf :) vad ska ni göra i helgen da?

Dagens låt




Sofijah är lite av en sån där (artist) antligen älskar man hennes låtar eller så hatar man dom själv tycker ja att hennes låtar är bra men hon borde göra lite glada låtar me.

hemma igen

Nu är ja hemma igen filmen va sjukt bra men lite sorglig faktiskt men ska inte säga för mycket men har ni inte sätt den tycker ja verkligen att ni ska kolla på den.
Men uch va ja HATAR att åka tunnelbana vid den här tiden man står liksom pressad mott en massa folk.
Och sen regnar de också o de HATAR jag, haha uch va ja klagar, haha men helheten har varit kul iaf.
Men nu måste jag ut med lilla Tara sen ska ja nog kolla på bonde söker fru som börjar kl 20.00.


Bröllopsfotografen




Idag ska ja o min syster gå på bio och kolla på Bröllopsfotografen, hoppas den är bra :).

Godmorgon




Morning nu har man varit vaken i över 2 timmar känner mig nästan lite duktig men är sjukt trött, nä men nu ska ja nog ut me vovven sen äta frukost o sen shoppa lite med Alexandra och Sara.

Fan va löshår har blivit populärt :o fattar faktiskt ärligt inte varför man ska andvända de, det är ju liksom bara att inte klippa håret o klippa topparna en gång i månaden, själv har ja alltid haft långt hår men har ALDRIG andvänt löshår och lär aldrig andvända det heller.

FRÅGA

Vad vill ni kunna läsa om i en blogg ???


Kallt ute






Va nyss ute med Tara uch va kallt det är ute alltså man fryser ju som fan :o konstigt att inte hundar fryser.
Men nu ska ja ta ett  riktigt varmt & mysigt skumbad och fila och måla naglarna.

Dagens låt

Sjukt skön (a)


Kissie




Hahah fan va mycket rykten de går om att Alexandra (Kissie) har bidragit till självmord helsjukt ju.
Man kan ju ALDRIG anklaga bara en person till att bidra till självmord eftersom de va ju hennes eget val att göra de hon gjorde. Rätt lågt att klaga på en bloggare att det är hennes fel då bara för de sägs att tjejen skrev att hon gjorde de bara för Kissie snackade om att man ska vara smal o att låren inte ska gå ihop o blabla och? vem fan bryr sig? vill man vara mullig och trivs me de så va de vill man vara smal o är överviktig BANTA inte spec svårt :) men anklaga en att bidra till självmord är seriöst helsjukt för de stämmer INTE.

Känner mig helt slut




Känner mig seriöst helt slut sov ingeting inatt konstigt nog så är sjukt trött sen blir de ju inte bättre när man måste på möten städa o när man har hund.
Men ska ut me Tara nu sen träffa några polare tror ja. Ja känner mig alltid så seg när det regnar och är grått ute hatar verkligen sånt här väder jag vill ju ha sommar :) Men vinter är också ganska mysigt faktiskt. Men hösten måste ju vara den värsta årstiden.

Thinstick.



Thinstick

Kolla vilka underbart fina läppstift som Vincent Longo lanserar. Söta, tunna stift som talar mer till mig än vad vanliga läppstift gör - jag äger faktiskt bara läppglans och läppbalsam. Thinstick ska vara krämiga och innehålla återfuktare samtidigt som de är vattenresistenta. Låter toppen tkr ja iaf :) ska köpa några sen:P.


Möte

Så där ja nu har ja precis kommit hem från ett möta men måste ut me hunden o fixa o trixa lite så vi hörs lite senare :).

Dagens låt

Älskar verkligen den här låten.


Dusch




Ska ta en varm dusch nu känner att jag verkligen behöver de, så lär inte blogga mer för ikväll hörs imorgon :) puzz

städat lite :(

 

Har verkligen inte gjort någoting idag har städat lite bara men hunden störde mig så blev väl inte så mycket så nu ligger ja i soffan o myser lite med vovven. Ska nog ringa Alexandra nu o sen fixa middag.


Take it easy

Så himla hemsk video:P hade själv en kompis som dog i en bilolycka:( så den väcker rätt stora känslor för mig.



Japan

      


En sak som jag verkligen älskar med japan är deras underbara lösnaglar dom är så udda liksom mycket roligare än enfärgade lösnaglar ju. Så funderar på att beställa hem lite lösnaglar för dom är ju sjut snygga eller hur?:)

morning



Morning :) vaknade för ca en timme sen så skippade plugget idag "skönt" så idag ska ja bara slappa o ta de lugnt. Tror jag håller på att bli sjuk :( Inte bra att umgås me någon polare som är sjuk haha, men är häldre sjuk än att gå till skolan iaf.

Michael Jacksons spöke?

Hahah omg ni bara MÅSTE kolla.


Dagens sminktips

Många ungdomar har ju dåligt självförtroende, hade själv de när ja va 13-16 ja jämförde mig ofta med andra och tyckte alltid att dom var snyggare.
Köpte smink för lite mer än 1000 kr i månaden. Helsjukt när ja ser tillbaka på hur ja va då blir ja lite förvånad hur ja kunde ha dåligt självförtroende när ja va så söt, nu har ja mitt självförtroende på topp och man kommer så mycket längre på det också.

Men kör me lite sminktips på bloggen ändå.

Vissa tjejer tycker ju att sin näsa är för stor och man kanske inte vill hålla på att opera de problemet.
Varför inte bara sminka så den ser mindre ut?

Här kommer iaf ett tips som man kan testa om man tycker att man har för stor näsa.....

Vill man ha mindre näsa så är de viktigt att först och främst använda ganska ljus foundation och puder ovanpå det.
Bara detta gör att näsan ser mindre ut på en gång efersom skuggorna försvinner. Det är viktigt att både foundation och pudret är matta. Detta räcker för många.

hahahahah

aa ja e anonym vill du ha mitt nr så kan vi ta de här på telefon om Läsarfråga:
FYYYFAAAAAN VA FUUUUL DU ÄÄÄR SKÄMS LÄGG NER DIN BLOGG HELVETTE VIRUS HELA DU !!! JÄVLA WANNABEEE BRUUUD USH USH SÖK HJÄLP
Svar: hahah Moget hörru vågar du inte stå för vem du är ens? jävla fegis liksom

Läsarfråga

åh, på vilka affärer kan man köpa de?
har aldrig sett det förr ;S

Svar: Beställde de på Anytime :)) så sök på google på de så hittar du nog de.

Little Kisses




Jag har hittat ett extremt fint läppglans från Anytime, nämligen Little Kisses!
Färgerna är jättesöta, och det hålls också jättebra om du åker på fest eller liknande. Det finns 16 olika färger att välja mellan - mina favoriter är Funny Candy & Sweet.
Har själv 8 av dom färgerna love it :)

Tresemme




Man har ju hört ganska mycket om Tresemme och de sägs ju att det är bra men har själv hört att enligt aftonbladet inehåller det gift men de gör ju de mesta tyvärr, men idag tänkte jag köpa en massa Tresemme produkter och se om det verkligen är så bra. Men dom flesta säger att de tar flera veckor innan man ser resultatet:o lite synd tycker jag. Jag gillar sånna produkter så man ser resultatet snabbt.

Seg söndag



Uch va jag hatar söndagar dom känns så himla sega, jag gör verkligen nästan ingeting på en söndag det är ju inget roligt väder idag heller.
De bara regnar och är grått ute, är både trött och har ont i huvudet. Ska nog lägga mig i soffan och glo på tv ett tag och sen dra till Alexandra.

♥Clara♥

Saknar dig fattar inte att detta hände dig saknar dig och vill ha dig tillbaka på jorden du förtjänade inte att gå igenom allt detta när du bara var 18 år gammal.

Clara dog i cancer 5 juni detta år :(


SAKNAR DIG GUMMAN♥

Söndag

Jaha söndag då, Igår var ja de var lördag heh.
Nej men helt okej dag, Men men nog om de, igår så var vi på fest hos några roliga personer. Dom var jätte trevliga träffade många härliga och bekanta människor. Men alltid lika jobbigt när en person kommer fram till en och bara " HEEJ det är ju du, hur mår du " osv och så står man där och har inte en aning vem personen är och man tänker och tänker tills man måste svara och bara, ja men hej blabla, så står man och snackar med någon man inte kommer ihåg ^^
Tills man kommer hem och ska lägga sig och bara, JAHA jaaaa det var ju den personen hehe.
Nej men hände lite saker igår med, att visa folk aldrig kan växa upp alltså och låta saker vara som dem är och inte lägga sig i när dem inte vet ett skit alltså

Tara



Sitter här i soffan o myser lite me min vovve Tara. Men ska dra till en hemma fest hos Sebastian strax men har lovat mig själv att vara nykter den här helgen men får väl se hur de blir med den saken hihi.
Nä men måste sminka o byta kläder o gå ut en snabbis med Tara så jag kan vara borta hela natten. Inte så trevligt om hon pissar o skiter inne liksom. haha.

jävla msn hackare




Ligger här i soffan och irriterar mig på att någon idiot jävel har hackat min msn.... ohhhh blir så himla less på såna personer har dom verkligen inget vettigare att göra har liksom typ 1300 kontekter. UCH säger ja bara.
Nä nu ska jag in till stan måste köpa en jacka börjar ju bli kallt.

tjollahopp gummisnopp



OMG!!!!!!!!!!!!!! Vilket konstigt sms ja fick förrut alltså.
Jag var på stureplan ja iaf helt plötsligt fick ja ett sms där de står " i can see you"
Lite små läskigt eftersom jag inte kännde igen det nr.

Festa eller Idol?

Ohh har ännu inte bestämt va ja ska göra idag festa?  eller mysig hemma kväll o kolla på idol?     Aja får väl tänka lite haha........Äch nä stannar nog hemma i soffan o kolla på idol me några tjejkompisar är inte så sugen på att festa idag. Men finns ju en dag imorgon också :).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0