brrr



Brrr va kallt de börjar bli skulle tydligen bli 10 cm snö på tisdag och snöa imorgon. Men jag älskar ju snö så skulle bara va lite mysigt om de kommer snö men jag HATAR kylan skulle varit bra om de va en massa snö men inte kallt skulle ju varit toppen.
Men själv så hatar jag att vara singel på vintern va de förra året o de är sjukt trist, men det här året har ja världens underbaraste kille. Skönt de. Ha någon som kan värma en liksom haha, är rätt frysen av mig spec när jag är trött.

vaknat



Vaknade nyss hos den här snyggingen, ohh han är ju såååå snygg haha.

Så nu ligger jag i sängen me honom bara men ska dra mig hemåt strax.


1 december




Ohhh idag är det första december :) så snart är de ju julafton(mysigt) Men jag längtar efter snön, älskar verkligen när de snöar och när de ligger en massa snö på marken.
Liksom bara ligga hemma i soffan me den man älskar medans de snöar ute med lite tända ljus i rummet och bara mysa. Tackar iaf inte jag nej till.

tjolahopp gummisnopp

Morning, inte för de är morgon men ändå, vaknade för ca en timme sen så nu är jag med en kompis och gosar med min kanin Ludde, sjukt gulligt namn på en kanin, så Ludde och Emma heter iaf mina kaniner.
Men nu ska jag vara social med Sara. Hörs senare

Lite bilder från dom senaste dagarna






RSS 2.0